Handig online anabolen medicijnen kopen met Bitcoins

Nu zorgeloos met Ideal medicijnen betalen via onze webshop

>>> VIDEO HOE MET IDEAL TE BETALEN <<<

Allereerst plaatst u een bestelling in onze webwinkel. Zodra u dit proces voltooid heeft krijgt u de keuze uit “online betalen” via bijvoorbeeld iDeal middels Bitcoins of vooruitbetalen middels contact geld “per post”. Wanneer u één van beide opties kiest krijgt u instructies en een online-adres of u krijgt per email ons postbusadres toegestuurd.

Hieronder vind u een uitgebreide uitleg betreffende het aankopen van ons producten. Bitcoins zijn een populair en efficiënt betaalmiddel waarmee u direct een overboeking kunt doen middels Ideal.

U ziet een uniek Bitcoin-adres als u op “pay with bitcoins” heeft geklikt. U kunt hiermee betalen via Ideal met ons Bitcoins-adres dat voor uw bestelling is aangemaakt (max 10 minuten).

Veilig en discreet betalen middels Ideal / creditcard / Bitcoins

Hier een video om het proces te bekijken. In de toekomst kunt u Bitcoins op vele andere websites gebruiken en zelfs in winkels daar dit betaalmedium steeds meer en meer aan populariteit groeit. Doordat er geen tussenkomst van banken is maar rechtstreeks overmaken naar elkaars Bitcoinadres zonder hoge marges voor een transactie. Op bitcoins-vergelijken vind u ook een overzicht van andere bedrijven waar u via Ideal met Bitcoins kunt betalen.

U dient nu Bitcoins te bemachtigen, dit kan door deze in te kopen bij een betalingspartner of door een derde persoon die al Bitcoins bezit deze te laten storten in onze wallet.

Bitcoins-vergelijken op deze website vindt u duidelijk informatie en video’s over het aankopen van Bitcoins en op de homepage staan alle actuele koersen waar u het goedkoopst Bitcoins kan inkopen. Wij raden u aan om daar te kijken naar de uitleg.

Direct met Bitcoins betalen naar onze wallet kan natuurlijk ook

Nadat de Bitcoins zijn bijgeschreven door BTCDirect (of aan een andere door u gekozen betalingspartner) in uw eigen wallet kunt u de verschuldigde bitcoins direct overmaken naar ons. Gebruik hiervoor het adres dat u heeft gekregen van ons in uw bestelling (de lange reeks van cijfers en letters). Betaal uw totale orderbedrag inclusief verzendkosten, u vult het  bedrag dat u van ons in het orderformulier via de e-mail gekregen heeft hier in!

Wat moet u doen na de transactie?

Stuur ons een emailbericht dat u heeft betaald en stuur ons de volgende gegevens door (zoals in het voorbeeld):

  • Bitcoinstransactie-id of/en blockchain link
  • Uw Bitcoinadres
  • Exacte Bitcoinbedrag (BTC)
  • Ordernummer/emailadres van deze bestelling (#….. / voorbeeld@mail.com)

Besteld en betaald voor 15:00 uur? Dan proberen wij dezelfde werkdag nog uw bestelling te versturen. Mits de betaling is ontvangen en u ons mailt met bovenstaande gegevens!

Voordat wij uw bestelling versturen, dient u eerst het volledige bedrag aan ons te betalen.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neem dan contact met ons middels het contactformulier of direct via de chatfunctie rechts onderin het scherm!