medicijnen online kopen

Medicijnen tegen Chlamydia

Chlamydia is de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoening (SOA). Jaarlijks lopen naar schatting 60.000 mensen deze aandoening op. Met name bij vrouwen en mannen tussen de 15 en 35 jaar komt Chlamydia veel voor en wordt veroorzaakt door een bacterie: Chlamydia Trachomatis.

Ontstaan van Chlamydia

Chlamydia wordt veroorzaakt door de Chlamydia-bacterie. Deze bacterie houdt zich schuil in het slijmvlies en de huid van de penis, vagina of anus van besmette personen. Chlamydia is uitermate besmettelijk en wordt overgedragen via geslachtsgemeenschap. Besmetting via orale seks komt niet of nauwelijks voor.

Symptomen, verschijnselen & klachten

Chlamydia symptomen bij vrouwen wordt nog weleens verward met een blaasontsteking. Mannen en vrouwen met een Chlamydia-infectie krijgen doorgaans pijn en/of een branderig gevoel bij het plassen. ’s Ochtends kun je last krijgen van een waterige tot pus-achtige afscheiding uit de plasbuis of vagina. Ook pijn in de balzak, de onderbuik en/of bij het ontlasten komt voor. Vrouwen kunnen daarnaast last krijgen van tussentijds bloedverlies. Een keelontsteking als gevolg van orale seks komt nauwelijks voor.

Klachten bij vrouwen zijn:
70% van de vrouwen die besmet zijn heeft geen specifieke klachten. Zonder behandeling kan Chlamydia opstijgen via de baarmoeder naar de eileiders. Er ontstaat dan een eileiderontsteking, die zich kan uitbreiden naar de buikholte. Deze ontsteking veroorzaakt littekens en verklevingen in de eileiders.

Indien er wel klachten aanwezig zijn gaat het om onderstaande verschijnselen:
– pijn bij plassen;
– vaginale afscheiding;
– pijn bij het vrijen;
– pijn in onderbuik;
– tussentijdse bloedingen.

Azitromycine 500 Mg tegen Chlamydia online medicijnen kopen / bestellenKlachten bij mannen zijn:
Net als bij vrouwen hebben de meeste mannen ook geen aanwezige klachten. De bacterie kan dan een bijbalontsteking tot gevolg hebben. Indien er wel duidelijke klachten aanwezig zijn gaat het vaak om:

 

– pijn bij het plassen;
– afscheiding;
– pijn in de balzak.

Alle slijmvliezen kunnen besmet raken maar het is erg goed met antibiotica te behandelen. Hieronder vindt u de juiste medicatie.

Meest voorgeschreven behandelingen is Azithromycine